Een 4 gangen menu in de sfeervolle Trinitatiskapel bereid door Antonella Petrai van perCaso, foodatelier.
Menu
Antipasto (voorgerecht)
VEGETARISCH
Pane e focaccia e spuma di burro (Brood en focaccia met grof zeezout, rozemarijn en boter)
VEGETARISCH
Vignarola con crema di pecorino (Artisjokken, tuinbonen, aardperen, erwten en pecorinocrème)
Deze worden beide aangeboden; er hoeft dus geen keuze te worden gemaakt
Primo (eerste gerecht)
VEGETARISCH
Ravioli ripieni di melanzane e maggiorana con caciotta stagionata (Ravioli gevuld met aubergines en marjolein en belegen caciottakaas)
Secondo (tweede gerecht)
VEGETARISCH
Peperone imbottito (Paprika gevuld met knoflook, peterselie, brood en parmigiano)
of VIS
Tortino di alici marinate (Gemarineerde ansjovis, broodkruimels, amandelen)
of VLEES
Stufato di vitello su crema di riso (Kalfsstoofvlees met rode wijn op rijst)
Contorno (bijgerecht)
Insalata di stagione (Seizoenssalade)
Dolce (dessert)
Torta caprese (Chocoladetaart van amandelmeel)
Pannacotta al latticello su salsa di amarene (pannacotta van karnemelk met kersensaus)
Deze worden beide aangeboden; er hoeft dus geen keuze te worden gemaakt
Aanmelding, inclusief naam, e-mailadres, telefoonnummer en voorkeur voor het TWEEDE GERECHT (Vegetarisch/vis/vlees) per e-mail naar:
Prijs (inclusief eten en wijnen):
- leden €47,50
- niet-leden €52,50.
Betaling per bank naar: IBAN NL85INGB0002681607 t.n.v. Dante Alighieri te Dordrecht
LET OP: uw inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen.