Parliamo insieme? Conversatiecafé Dante Alighieri Dordrecht

Maandag 12 juni 2023 om 20:00 - 21:30

Grand Café Boekmans, Dudokplein 210, Dordrecht

Evenement

Zou je graag vaker Italiaans spreken dan alleen op vakantie of tijdens je taalcursus? Dat kan! Dante Alighieri Dordrecht organiseert voor haar leden (maar er mogen ook introducees meekomen) Conversatiecafé-avonden, waar in een ongedwongen sfeer met elkaar Italiaans gesproken wordt.

Hoe werkt het
Onder het genot van een drankje gaan we in kleine groepjes (onder leiding van de Italiaans sprekende bestuursleden) met elkaar in gesprek. Je komt in groepjes met hetzelfde (taal)kennisniveau. Van tevoren kan er een bepaald thema worden bedacht, maar dat kan ook ter plekke ontstaan.

Voor wie
Alle niveaus zijn welkom, maar de regel is dat je probeert om Italiaans te spreken! Iedereen maakt fouten en dat is helemaal geen probleem. De bedoeling is om op een ontspannen en gezellige manier je Italiaans te oefenen, op te frissen of bij te houden.

Kosten
Er zijn geen kosten aan verbonden. Drankjes en/ of hapjes zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
Aanmelding is fijn! Dan kunnen we een beetje inschatten hoeveel groepjes we kunnen maken. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Comitati Dante Alighieri in Nederland

Portret van Dante Alighieri door Sandro Botticelli

Portret van Dante Alighieri door Sandro Botticelli